Leerverf

FLEXI-COAT watergedragen verfsysteem

Voor leer, vinyl en kunststof. Flexi-Coat is een gemakkelijke en relatief goedkope manier om zelf uw interieur weer in nieuwstaat te brengen. Flexi-Coat is een watergedragen, blijvend elastische coating die niet schilfert of aflaat. Verder is Flexi-Coat sneldrogend.

Voorbereiding:

Maak het te bewerken oppervlak vetvrij met ledercleaner. Flexi-Coat is op twee manieren aan te brengen:

  1. met de hand met een schuim-verfrollertje en / of schuimkwast, waardoor u de verf streeploos en gelijkmatig aanbrengt. Het interieur hoeft hierbij niet te worden uitgebouwd. Breng Flexi-Coat aan op het verven oppervlak en dan uitstrijken. Hiervoor zit op de flacon een spuitmondje.

  2. met de spuit (Nozzle 1.8)

De Flexi-Coat is gebruiksklaar. Verdun de Flexi-Coat niet. Vermijd te dikke lagen, breng dan een tweede of eventueel een derde laag aan. Wacht 5 tot 10 minuten tussen elke laag. Voor een optimale afwerking kunnen 1 of 2 lagen Flexi-Coat clears (blanke lak) worden aangebracht, in mat, satijnglans of hoogglans.

Toepassingen:

Lederen interieur, zijpanelen, dashboard, armsteunen, zonneklep, dakbekleding (hemeltje) eigenlijk alles in de auto indien niet van stof of velours.

Instructies:

– Het verven van het leer, vinyl van skai :

– Het schoonmaken met ledercleaner:

Bepalen van de juiste kleur:

  1. u geeft ons het merk, type, bouwjaar en de kleur van de bekleding (bij benadering) van de auto op, waardoor wij eventueel uit historische gegevens de juiste kleur kunnen gebruiken.

  2. wij zenden u een kleurenstaal toe, zodat uzelf de kleur kunt vergelijken en gebruiken.

  3. u zendt ons een stukje leer, of ander gekleurd onderdeel, zodat wij voor u de kleur vast stellen.

  4. Indien u een beurs bezoekt, kunt u een stukje lezen van onderdeel meenemen, om dan de kleur te bepalen.

Prijzen van Flexi-Coat:

Mengkleur: 100 ml 25,00 / 200 ml 42,50 / 400 ml 75,00

Zwart, wit: 100 ml 17,50 / 200 ml 29,50 / 400 ml 55,00

Bij kopen van verf: cleaner en kwastjes voor 7,50 (cleaner is noodzakelijk voor een goede hechting van de verf)

Craxfill/leerplamuur: 25 ml 15,00 / 50 ml 27,50

Indicatie hoeveelheid Flexi-Coat:

Om een ​​indicatie te geven hoeveel Flexi-Coat u nodig bent gebogen gebogen, het volgende voorbeeld. Op 200 ml. heeft u ruim voldoende om een ​​achterbank en beide voorstoelen (de rug- en zitgedeelten) te verven. Bij herkleuren heeft u normaal aan 500 ml ruim voldoende. De onderstaande foto’s tonen het originele en geverfde interieur.